12 Şubat 2013 Salı

İnşirah Suresinin Havası

1.önce abdest alıp 2 rekat namaz kılar ve namazın sonunda hiç dünya kelamı konuşmadan,bir oturuşta 
127 defa okur,ellerini kaldırıp istek ve hacetini isterse ardından

şu duayıda eklerse '' feinneha takdiy bi'iznillahi teala '' 

Gerçekten hak teala,duasını niyazını kabul edip bunalımlarını hemen yok eder.
2.Her kim beş vakit namazın arkasından 7 gün hiç ara vermeden bir oturuşta 40 defa elemneşrahleke suresini okursa,cenabı ALLAH o kimseyi ilahi lütfundan rızık hazinelerini vererek hemen zengin eder.servet nimetini açıverir.şek şüphe olmasın.

3.Her kim beş vakit namazın arkasından bu sureyi 9 defa okusalar,ALLAH okuyan kişinin bütün güçlüklerini dağıtır.kazancını kolaylaştırır.rızık darlığından onu korur.

4.Bir kimse kuşluk namazını kılsa bu sureyi 100 defa okursa,çok fazla faziletle karşılaşır,gizli şeyleri hisseder ona malum olur.

5.Her kim sabah namazının ardından bir kaç rekat nafile namazı kılıp bir oturuşta bu sureyi 700 veya 1000 adet besmele ile okursa meşru olan bütün HACET talepleri hemen kabul edilir. ''

6.Bir kimsenin çok kızgın (sinirli) olduğu vakit elini kalbine koyarak en az 41,71,101 defa okuyup kalbini sıvazlarsa daha adet bitmeden kalbi sükunet bulur.

7.Bu sureyi 40 gün ara vermeden her namazın arkasından 3 defa okuyan kişide gözle görülür sıhhat afiyete,kıvanç ve surura munkalıp olur.

3 yorum:

  1. Alışkanlık haline getirmek gerekir çok odevimiz var çok allah razı olsun sağ olun

    YanıtlaSil
  2. Aslında çok güzel bir şey ama dediginiz gibi alışkanlık yapmamız gerek 🙏

    YanıtlaSil