3 Ağustos 2012 Cuma

KISMET AÇILMASI,MÜŞTERİ CELBİ VE SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN

KISMETİ BAĞLI OLANLARIN OKUYACAĞI DUA

Hangi hususta olursa olsun, kısmeti bağlı olan kimse, aşağıdaki münâcâtı her gün 100 kere okuyup gönlünce dua ederse, bi-izn-illâhi Teâlâ en kısa zamanda murâdına erer:

اَللَّهُمَّ يَا رَبِّ بِجَاهِ صَاحِبِ الْوَسِيلَةِ سَيِّدِنَا وَ نَبِيِّنَا وَ حَبِيبِنَا وَ قُرَّةَ عُيُونِنَا وَ نُورِ اَبْصَارِنَا حَبِيبِكَ مُحَمَّدٍ الْمُصْطَفَي وَ رَسُولِكَ الْمُرْتَضَي وَ نَبِيِّكَ الْمُجْتَبَي حَوِّلْ اَحْوَالَنَا اِلَي اَحْسَنِ الْحَالِ يَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ اْلاَحْوَالِ

Okunuşu: Allâhümme yâ Rabbî bicâhî sâhibi'l-vesîleti Seyyidinâ ve Nebiyyinâ ve Habîbinâ ve gurrete uyûninâ ve nûr-i ebsârinâ Habîbike Muhammedini'l-Mustafâ ve Rasûlike'l-Murtazâ ve Nebiyyike'l-Müctebâ, havvil ahvâlina ilâ ahseni'l hâl. Yâ muhavvile'l-havli ve'l-ahvâl.

PARA BORCUNU ÖDEMEDE GÜÇLÜK ÇEKENLER İÇİN NAMAZ

Yatsı namazından sonra, aşağıda tarif edildiği şekilde "Allah rızası için" 4 (2+2) rek'at namaz kılınır.

1. rekatta: 1 Fatiha ile 10 Felak sûresi,
2. rekatta: 1 Fatiha ile 10 Kafirûn sûresi okunur.

Ka'dede (otururken); Et-tahiyyatu ve Salât-ü Selâm (Salli-Barik) okunup selam verilir ve oturuş şekli bozulmadan şu dua okunur:

سُبْحَانَ اللهِ اْلاَبَدِىِّ اْلاَبَدِ الْوَاحِدِ اْلاَحَدِ سُبْحَانَ اللهِ الْفَرْدِ الصَّمَدِ اَلَّذِى رَافِعَ السَّمَوَاتِ بِغَيْرِ عَمَدِ الْمُنْفَرِدِ بِلاَ صَاحِبَةِ ولاَ وَلَدٍ


Okunuşu: Sübhân-Allâhü'l-ebediyyi'l-ebedü'l-Vâhidü'l-Ehad. Sübhân-Allâhi'l-ferdi's-Samed. Ellezî râfia's-semâvâti bi ğayri amede'l-münferidi bilâ sâhibeti ve lâ veled.

Sonra kalkılır, yukarıdaki gibi niyyet edilip, aşağıda gösterildiği şekilde 2 rek'at namaz kılınır:

1.rekatta; 1 Fatiha3 Tekasür3 Asr3 Zilzal ve 3 İhlas sûresi.
2.rekatta;  1 Fatiha, 3 Tekasür, 3 Asr3 Zilzal ve 3 İhlas sûresi okunur.

Ka'dede (otururken); Et-tahiyyatu ve Salât-ü Selâm (Salli-Barik) okunup selam verilir ve ardından;

اَلَّهُمَّ اَنْتَ السَّلاَمُ وَ مِنْكَ السَّلاَمُ تَبَارَكْتَ يَا ذَاالْجَلاَلِ وَاْلاِكْرَامِ


Okunuşu: "Allâhümme ente's-selâmü ve minke's-selâm. Tebârekte yâ Ze'l-Celâl-i ve'l-İkrâm." denir. Sonra secdeye kapanılır ve aşağıdaki dua, 7 kere okunur:

اَللَّهُمَّ اِنِّي اَسْءَلُكَ اَلتَّيَسُّرَ فِي كُلِّ عَسِيرٍ فَاِنَّالتَّيْسِيرَ فِي كُلِّ عَسِيرٍ عَلَيْكَ سَهِّلْ يَسِّرْ


Okunuşu: Allâhümme innî es'elüke't-teyessür fî külli asîrin fe-inne't-teysîra fî külli asîrin aleyke sehhil yessir.

Sonra secdeden doğrulur ve kade'deki gibi oturulur ve aşağıdaki dua 10 kere okunur:

فَلِلَّهِ الْحَمْدُ رَبُّ السَّمَوَاتِ وَرَبُّ الْعَرْشِ وَرَبُّ الْعَالَمِينَ وَلَهُ الْكِبْرِيَاءُ فِي السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضِ وَهُوَالْعَزِيزُالْحَكِيمُ

Okunuşu: Felillâhü'l-hamdü Rabbü's-semâvâti ve Rabbü'l Arşi ve Rabbü'l-âlemîn, ve lehü'l-kibriyâü fi's-semâvâti ve'l-ard ve Hüve'l Azîzü'l-Hakîm.

Sonra âdâbına göre dua edilir. Bu namaz, her gün kılınır ve aynı şekilde dua edilir

HAVASA GÖRE AY'IN MENZİLLERİ

Ayın menzilleri