18 Ekim 2012 Perşembe

HADİM İLMİ VE HADİMİN GÖREVLERİ

Hüddam'ı genel olarak manevi âlemdeki yardımcılar olarak niteleyebiliriz.  Hadimler görevleri itibariyle farklılık gösterirler.  

Öğretici Hadimler: İlmi olan her soruya cevap verme yetkileri vardır. Kişinin hiç bilmediği ilimleri bile verebilirler.

İstek Hadimleri: Kişinin her türlü isteğini yerine getirirler. Bunlar her türlü maddenin getirilmesinde de kullanılabilir.

Kulak Hadimleri: Kulak çakraklarının açılmasını sağlar ve öğrenilmek istenilen şey hakkında bilgi verirler ( Filan kişi benim hakkımda ne düşünüyor gibi).

Göz HadimleriBunlar göz çakralarının açılması sağlarlar. Yakında olsun uzakta olsun vuku bulan olayları kişinin gözü önüne getirirler. Bu şekilde bir insanın ne yaptığı rahatlıkla seyredilebilir.

     Kişinin seviyesine göre bunlara ulaşmak kolaydır. Hadimlerin yapamayacağı şey neredeyse yok gibidir. İnsanın her türlü ihtiyacına karşılık verirler. Define bulma, birini kendine aşık etme, bir kişinin helak olması, hastalıkların tedavisi, tayibi mekan (bir yerden bir yere vasıtasız gitme), paranın çoğaltılması gibi bir çok konuda yardımcı olurlar.

    Hadimler ilk geldikleri vakit gerçek suretleriyle veya insan suretinde gelirler. Gerçek suretleri bir insan boyunda veya yer ile gök arası kadar da olabilir. Gelecekleri vakit kişiyi sınamak amacıyla gök gürültüsü, farklı hayvanların gözükmesi ve bunun gibi şeyler zuhur edebilir. Bunlardan korkmamak gerekir. Bunlar sadece kişinin yardımı gerçekten isteyip istemediği test içindir.

    Hadimleri elde etmek için belirli bir adet'de ve belirli bir esmanın çekilmesi gerekmektedir. Adet çok önemlidir. İşin sırrı budur. Kapıyı açacak olan, verilen adedin ne eksik nede fazla tam çekilmesidir.

    Hadim çağırma esnasında mutlaka işin ehlinden yardım alınmalıdır. Çünkü hayır olan kapıların açılmasıyla birlikte şer olan kapılarda açılır. Şeytanlar, ifritler, semumlar ve cinler açılan bu kapılar vasıtasıyla insana musallat olmaya çalışırlar. Kişi kendi bildiği üzere bu işe başlarsa muhtemeldir ki bu şerli varlıklarla baş başa kalır.

3 yorum:

  1. Yeni bilgiler öğreniyoruz allah razı olsun

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bunlari cagirmak icin ne tur esmalar okumaliyiz

    YanıtlaSil